Asigurare calatorie Omniasig
Nou! - Rezervari hotel       RCA Ieftin       Contact      


     Asigurare calatorie
     De ce ne asiguram?
     Obiectul asigurarii

     Asigurare calatorie Generali
     Asigurare calatorie Allianz
     Asigurare calatorie Uniqa
     Asigurare calatorie Omniasig
     Asigurare calatorie Groupama
     Asigurare calatorie Carpatica
     Asigurare calatorie Asirom

     Parteneri asigurare calatorieAsigurare calatorie la Omniasig

Asigurarea MEDICAS
Este destinata persoanelor fizice cu vârsta între 0-85 ani care calatoresc în strainatate, în scop turistic, în interes de afaceri, la studii, pentru specializari sau cu contract de munca. Are ca obiect acoperirea cheltuielilor medicale de urgenta în strainatate (consultatii, tratament si medicamente, spitalizare, operatii, transport cu ambulanta, tratament dentar etc.) în caz de accident si/ sau îmbolnavire (inclusiv repatrierea medicala sau a corpului neînsufletit). Omniasig ofera urmatoarele produse de asigurare de asistenta medicala pentru calatorii în strainatate:

MEDICAS PERFECT
Ofera Asiguratilor posibilitatea de a selecta unul din cele patru Programe de Asigurare, cu servicii de asistenta gradate crescator, începând de la Programul de Asigurare A (de baza) – suma asigurata 5.000 EURO, pâna la Programul de Asigurare D – suma asigurata 50.000 EURO.

MEDICAS FREQUENT
Este destinata persoanelor care efectueaza calatorii multiple în decursul unui an, dar nici una din calatorii nu depaseste 3 luni.

MEDICAS BUSINESS
Include, pe lânga serviciile enumerate mai sus, si riscul de deces accidental. În acest caz, daca în strainatate survine, urmare unui accident, decesul Asiguratului, beneficiarii desemnati de acesta vor fi indemnizati cu o suma aleasa de Asigurat, respectiv: 10.000 USD, 20.000 USD sau 30.000 USD.

Asigurarea MEDIROM
Este destinata persoanelor fizice straine care solicita permisul de sedere în România, turisti, oameni de afaceri. Are ca obiect acoperirea cheltuielilor medicale de urgenta pe teritoriul României (consultatii si diagnosticare, tratament si medicatie, spitalizare, interventii chirurgicale, transport cu ambulanta, tratament dentar etc.) pentru cetateni straini, în caz de accident si/ sau îmbolnavire. Produsul include patru variante de asigurare, Asiguratul putând selecta riscurile incluse si suma asigurata, suma asigurata minima fiind 6.000 EURO. Asigurarea se poate încheia si pentru perioade mai mari de un an.

Asigurarea de Insolvabilitate sau Falimentul Agentiilor de Turism.
Are ca obiect acoperirea pierderilor rezultate din situatia de insolvabilitate/ faliment a agentiilor de turism, respectiv cheltuielile si taxele de repatriere.

Asigurarea de anulare a pachetului de servicii turistice (Asigurarea STORNO)
Are ca obiect acoperirea pierderilor rezultate ca urmare a anularii calatoriei de catre turist datorita producerii unor evenimente neprevazute (deces, boala, incendiu, furt etc.)